Om oss

IMG_6532

Hos Naprapaterna Falkenberg hälsar leg. naprapaterna Martina Gunnarsson och Anders Brumér alla välkomna! Från barn till 100-åringar, elitidrottare till inaktiva. Läs mer om naprapati under fliken Naprapati.

Vi behandlar privatpersoner och kan dessutom teckna avtal med företag. Kontakta oss för mer information.

Naprapaterna Falkenberg har avtal och samarbete med det största försäkringsbolagen som tillhandahåller sjukvårdsförsäkringar. Kontakta ditt försäkringsbolag så får du reda på hur du kan utnyttja din försäkring.

Du är försäkrad! Som legitimerade naprapater är vi medlemmar i Svenska Naprapatförbundet. Därigenom ingår patientförsäkring.

naprapatförbundet

Anders BrumérAnders Brumér
leg. naprapat
anders@naprapaternafbg.se

Examen från Naprapathögskolan i Stockholm 2002.

Därefter drivit egen klinik på en företagshälsovård som ansvarig för den manuella (behandlande) delen med mycket nära samarbete med läkare, beteendevetare, ergonomer, sjukgymnaster och sjuksköterskor.
Förutom kliniken i falkenberg så levererar Anders Naprapatbehandlingar till Ringhals, Väröbacka.

Vidareutbildad i

-Droppteknik (Thompson) DC John Minardi, Funktionell Neurologi DC Nicole Oliver,  funktionell individanpassad rehab/träning, screening,  hollistic health på stac, även SUP-instruktör.

Tidigare aktiv i de flesta bollidrotterna, numera som Naprapat för Falkenbergs FF P-16, mår själv bäst av kiting, SUP, surfing och stigcykling.

martinaMartina Gunnarsson
leg. naprapat
martina@naprapaternafbg.se

Examen från Naprathögskolan 1999 i Stockholm.

Jag gjorde min legitimationspraktik på S:t Görans sjukhus och på naprapatmottagningen i Varberg. Har sedan dess varit delägare i medarbetarna naprapater på Östermalm i Stockholm. Där i nära samarbete med ortoped, sjukgymnast, ergonom och personlig tränare. Jag hade ytterst ansvar för företag och försäkringspatienter, men har också jobbat mycket med privatpersoner och personer med idrottsskador.

Vidareutbildning i bland annat akupunktur , spinal approach och hollistic health/stac.

På min fritid umgås jag helst med min familj och besöker gärna yogastudios.